Dyson Airblade™ hand dryer - Arena Corinthians case study
Arena Corinthians intro

Бизнесът


Home of Corinthians, един от най-големите и най-успешни футболни клубове в Бразилия. Стадионът Arena Corinthians редовно посреща над 47000 спортни фена и беше домакин на шест мача от световното първенство по футбол през 2014 година.

Quote box

"Изпробвахме различни сешоари за ръце в процеса на проектиране на стадиона и нито един от тях не отговаряше на качеството, което очаквахме - ефективно действие, атрактивен дизайн и ниска консумация на ток. Всички, с изключение на сешоарите Dyson."

Lúcio Blanco, Operations Manager

Dyson Airblade V hand dryer on a wall

Проблемът

Събития на стадиона привличат голям брой посетители, което прави посещаемостта в санитарните помещения изключително интензивна. Мениджърът операции се нуждаеше от бързи сешоари за ръце, докато архитектът Anibal Couthinho търсеше дизайн, който да допълни интериора.

Решението


Сешоари за ръце Dyson Airblade V


Кратко време за сушене

С други сешоари сушенето на ръце отнема около 43 секунди, а Dyson Airblade суши ръцете за 10 секунди, напълно хигиенично."Посетителите искат бързо да напуснат санитарното помещение и затова се нуждаехме от бърз сешоар. В тази ситуация Dyson беше основния избор", обяснява Лусио.


Впечатляващ дизайн

Формата на Dyson винаги следва функцията и новата технология за сушене на ръце е интегрирана в машина, която изглежда уникално. "Arena Corinthians предлага първокласно пространство и услуги", обяснява Anibal ''искахме да покажем на нашите клиенти, посетители, членове, че те са в съвсем различна среда и ползват нова технология."


Ниско влияние върху околната среда

За разлика от хартиените кърпи, които изискват допълване и други консумативи, сешоарите за ръце Dyson Airblade V създават въздушни струи с голяма скорост за сушене на ръцете, като отделят 74% по-малко CO2 на сушене. Използването на хартиени кърпи не отговаря на визията за екологична среда на стадиона и не са взети впредвид още от самото начало"

Само сешоарите за ръце Dyson Airblade притежават всички тези характеристики

 • иконка Магазин Dyson

  Бързи

  Изсушават ръцете за 10-12 секунди.

 • Иконка най-хигиеничните сешоари

  Хигиенични

  Хепа филтър като стандарт.

 • Costs less to run icon

  Ниски експлоатационни разходи

  До 86% по-малко в сравнение с други сешоари за ръце.

 • Иконка по-добър за околната среда

  По-добри за околната среда

  Без отсечени дървета, без използвана хартия.

 • 5 години гаранция

  5 години гаранция

  Части и труд.

;